Skoleaktiviteter

Fra St. Croix til Københavns Rådhus

Turgay1

Fra d. 22. marts til d. 2. april 2017 var 2.u fra Egaa Gymnasium på studietur til øen St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien som idag hedder US Virgin Islands.

Læs mere ...

Verdensarv og slavehandel

transferday1

Fredag kulminerede vores satsning på et kronologiforløb i historie – med fokus på verdensarv, trekantshandel og de Dansk Vestindiske Øer. Et forløb med udgangspunkt i det nære Christianshavn. Det skete på selve Transfer Day, præcis 100 år efter, at Dannebrog blev udskiftet med Stars and Stripes på øerne.

Læs mere ...

WUVI Radio Interview Jan30.2017 Danish TST Students.Pt1

radio
Exclusive interview on VI Perspectives of the "Transfer of 1917", Reparations and Danish-Caribbean-American Relations with Næstved Gymnasium/High School Students of Denmark and UVI COM classes;

Læs mere ...

Studierejser til USVirgin Islands 2017

USvirginislands

Der er foreløbig tre gymnasier, der skal på studietur til US Virgin Islands i 2017.
Se hvem og hvornår.

Læs mere ...

Gæster fra US Virgin Islands

shutterstock 130289372 Ajpeg

I 2014 lykkedes det at få besøg fra US Virgin Islands i forbindelse med vores TST-årsmøde, der blev afholdt på Christianshavns Gymnasium 29.-30. september.

Læs mere ...

Slavetiden – online med en tragisk historie

slave screen1jpeg
Børn født af slavemødre på De Vestindiske øer havde to muligheder: De døde, inden de fyldte 5 år eller voksede op til et hårdt arbejdsliv i sukkerrørsmarkerne eller i byerne.

Læs mere ...

WEBSITE: Slavehandelen og bydelen Christianshavn

web2jpeg

På TST’s årsmøde på Christianshavns Gymnasium i september 2014 havde jeg som tidligere historielærer på skolen fornøjelsen af at kunne præsentere årsmødedeltagerne og vore vestindiske gæster for et nyt website:

Læs mere ...

Ved at browse denne side acceptere du automatisk vores cookie politik.